Diensten

RENOVATIEWERKEN CHASSEUR - Tongeren - Diensten

Onderhoudswerken

Renovatiewerken Chasseur voert allerhande bouwwerken uit in en rondom uw huis. Met de nodige professionaliteit en vakbekwaamheid helpen wij dan ook bij de realisatie van uw renovatieproject, dit zowel voor particulieren als voor bedrijven.
Zowel het afbreken, vernieuwen, aanpassen of uitbreiden van een bestaande constructie behoort hier tot de mogelijkheden.

Gyproc- en bezettingswerken

Renovatiewerken Chasseur is uw specialist in Gyprocwerken, zowel voor particulieren als bedrijven. U kunt bij ons terecht voor allerhande plafonds en wanden in speciale bogen en andere vormen met uitwerking voor indirecte verlichting.

Metselwerken

Na overleg met uw architect, of duiding door u van de gewenste eindresultaten, voert Renovatiewerken Chasseur alle gewenste verbouwingswerken uit, aan nieuwe of oudere panden. Het vakkundig verbouwen van of het bijbouwen aan bestaande structuren kunt u dan ook gerust aan ons toevertrouwen. Metselwerken en het afwerken ervan zijn immers één van onze specialiteiten.

Vloer- en tegelwerken

U kunt bij Renovatiewerken Chasseur terecht voor al uw vloerbekleding. Zowel tegels, parket als laminaat behoren tot de mogelijkheden.

Ramen en deuren

Bij Renovatiewerken Chasseur kunt u terecht voor de aankoop en plaatsing van allerhande ramen en deuren, dit zowel binnen als buiten. Wij bieden u een ruime keuze uit verschillende materialen (aluminium en PVC) en kleuren, gaande van een klassiek tot een modern uitzicht.

Dakwerken

Renovatiewerken Chasseur verzorgt dakconstructies in alle maten, vormen en groottes. Wij bieden u de keuze uit verschillende materialen gaande van pannen tot EPDM-rubber. De keuze van het type dakbedekking is afhankelijk van de stijl van de woning, de persoonlijke voorkeur en het budget.

Elektriciteitswerken

Renovatiewerken Chasseur voert allerhande elektriciteitswerken uit bij verbouwingen van bestaande elektrische installaties. Maar ook bij een vervelende panne of andere kleine herstelling, zoals een defect stopcontact of een kapotte schakelaar, kunt u ook een beroep op ons doen.

Sanitair

Renovatiewerken Chasseur garandeert voor elke plaatsing of onderhoud van uw sanitair een tijdige en perfecte uitvoering. Maar ook voor badkamermeubels, baden, kraanwerk, ... - bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij staan bovendien steeds tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie. Aarzel dus niet ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen of een offerte.
RENOVATIEWERKEN CHASSEUR, St-Geertruistraat 6, 3700 Tongeren, BelgiŽ, , Gsm: 0493/06 20 37, info@renovatiewerken-chasseur.be